Bloggfrukost med Tuna influencers

Frukost med lokala bloggare i bloggnätverket Tuna influencers

Söndagsmorgonen startade perfekt med en fin hotellfrukost med våra coola bloggvänner på Tuna influencers, Eskilstunas största influencers nätverk inom social media. Våra bloggar skriver inriktat mot Hälsa, träning, Mode, Skönhet, Inredning och livsstil. Vi pratade events, bloggning och lite annat roligt som är på gång till hösen. Det är verkligen inspirerande när man kan träffas och prata ”bloggspråk” och planera och komma på idéer tillsammans. Tuna influencers finns på Facebook och på Instagram och följer du nätverket på de plattformarna får du uppdateringar varje gång någon i nätverket har skrivit ett nytt blogginlägg, och du har även möjlighet att hitta nya bloggar att följa.

Idag är vi 10 bloggar och vi har plats för några till, så är du nyfiken får du gärna höra av dig till oss, eller varför inte tipsa om någon! Skriv en kommentar eller maila oss på info@workoutknockout.se

 

Idag är vi dessa bloggar: Klicka på den blogglänk du vill komma in på

Eleonore på bloggen Interior and Life by Elle

Lina på bloggen Full time mom, part time dreamer

Anna på bloggen Fashion for fiftyish

Madelene på bloggen Motivation and habits

Elina på bloggen En stark blogg

Hanna på bloggen HannaPannula

Elin på bloggen ElinJansson

Britt på bloggen TodaysBritt

Mickaela på bloggen Makeupbymichan

och sen Milomir och Gianna så klart på den bloggen du läser just nu, Workout Knockout.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras