En dag i Uppsala

Klänning i sommarvärmen

Idag var jag i Uppsala på jobb, vilken fantastisk dag och sån värme vi har fått. Dagen spenderades i den här klänningen jag köpte för ett par år sedan faktiskt med nästa aldrig använt. Det är lite lustigt det där med att köpa kläder man sen inte trivs med. Nu känner jag helt annorlunda för klänningar än vad jag gjorde för ett par är sedan och jag gillar faktiskt den här.

Idag var jag i Uppsala på jobb, vilken fantastisk dag och sån värme vi har fått. Dagen spenderades i den här klänningen jag köpte för ett par år sedan faktiskt med nästa aldrig använt. Det är lite lustigt det där med att köpa kläder man sen inte trivs med. Nu känner jag helt annorlunda för klänningar än vad jag gjorde för ett par är sedan och jag gillar faktiskt den här.

 

 

Vi hade blivit tillfrågade att åka till Uppsala och för att berätta om hur vi arbetar med jämställdhet och jämlikhet. Det är ett ämne som vi kan prata flera timmar om, men mötet gick väldigt bra och det var ju viktigt.

Innan hemfärd kolade vi lite runt i centrum och så klart domkyrkan. 🙂

Förutom varit i Uppsala har vi även haft vårt första pass med Självförsvar mot våld, men mer om det kommer upp snart!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras