Att kunna jobba utomhus

Det är riktigt härligt att kunna arbeta utomhus de här fina sommardagarna.

Här är vårt team på JobbCentrum Matchning (vi saknar Madde som inte var med) med arbetsspecialister. En del av vårt arbete handlar mycket om att motivera och jobba med empowerment, stärka tron på sin egna förmåga, och att stötta individer som stått utanför arbetsmarknaden in i arbete igen. För att kunna hitta arbete så är en annan del av arbetet att vara ute i samhället och reka arbetsplatser och knyta kontakter. Förra veckan var vi ute  mycket och passade även på att äta lunch i det fina vädret.

Jag tog en kycklingsallad med varma grönsaker, den var helt okej men jag är nog mer för en caesarsallad med kyckling tror jag 🙂

Det var tur att vi även delade på en sötpotatis pommes. Det är ju faktiskt farligt gott det där! En perfekt blandning av sött och salt. Det ser så goda ut med så det är extra gott att äta.

Här är en jätte allé som vi åkte genom när vi var ute och rekade på landsbygden, känns som att vi var ute på landet en hel dag. Det är en fantastisk natur vi har här runt om Eskilstuna och i hela landet. Hade jag inte varit så allergisk så hade jag definitivt spenderat fler dagar ute på landet. Otroligt skönt att få byta ut stadsmiljön för en stund.

Vi hade även teammöte ute förra veckan och vi har det idag med. Varför inte, mötet kan vara precis lika bra inne och ute. Linda tyckte det var lite varmt så hon tog tröjan över huvudet, får se om hon har en keps eller något med sig idag.

Dagens tips får därför bli; se till att ta en minut utomhus, försök att ta din rast eller lunch ute. Eller varför inte ta ett möte utomhus! 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras