Att träna ute – kvällens pass

50 st kom på vårt första sommartränings pass vi hade ikväll! Jag som hade vart lite orolig att jag skulle stå här ensam och ingen kom för att träna. Men det var en rolig överraskning att så många kom. Jag är verkligen glad över det 🙂 Det är grymt att ta tillvara på vår- och sommardagar och träna utomhus, det ger verkligen extra energi samtidigt som du får frisk luft och sol på dig.

 

VI höll oss til planen, jag körde 30 minuter Corestyrka och här ser ni en av övningarna vi gjorde under passet. Jag står i mitten av ringen för att alla ska se. Det är fantastiskt bra med corestyrkeövningar för de som löper mycket eftersom core, mage, rygg och bäckenbotten blir lätt trött och då förlorar du tekniken i hur du ska springa.

 

Efter passet som jag håll i med Corestyrka körde Nina och Fia från B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna löpteknik och vi fick prova att springa fram och tillbaka en kort sträcka för att få in tekniken. Det är väldigt svårt att ha en bra löpstil om man inte tidigare fått hjälp av en löpcoach, så de var grymt bra information vi fick kring hur man ska tänka i ett löpsteg.

Att träna ute är även bra för att man kan ha ganska stora grupper och behöver inte tänka på om vi får plats. Dessutom så blir jag glad av att kunna spendera tid utomhus! Vad föredrar du, att träna ute eller inne?

Här är dagens gäng! Fantastiska  tjejer och jag ser redan fram emot nästa vecka. Alla kan vara med och missade du den här dagen så kommer det 9 så måndagar till vi kör så kom på någon av dem!

 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras