Intervju med tidningen Eskilstuna Kuriren

Intervju med Eskilstuna Kurirens Extra!

Igår jag var jag och Milomir tillsammans med Anna från bloggen Fashionforfiftyish på en intervju med tidningen Eskilstuna Kuriren och deras bilaga Extra. Om vad exakt det handlar om får du se på onsdag då tidningen kommer ut!

 

Jag har aldrig varit inne på redaktionen på Kuriren. Även om jag läser tidningen varje dag så har jag nog inte ens tänkt på hur det ser ut där tidningen skapas. Men här får du en liten inblick i hur det ser ut.

 

Riktigt coolt med ett runt ”landskap” med massvis med datorer och skärmar som visar olika typer av statistik och nyhetsflöden. Det är en väldigt stor apparat att driva en nyhetstidning, men jag kan tänka mig att det är ett roligt och givande jobb. 

 

Här är vi ”in action” under en footshoot med fotografen. Jag kan tala om att det var svinkallt och sitta här men det ser väldigt varmt och behagligt ut!

 

Missa inte tidningen Extra från Eskilstuna Kuriren på onsdag så får du läsa mer. Bor du inte i Eskilstuna så lägger jag självklart upp ett inlägg här på bloggen med så du kan se  <3

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras