Mitt 7-16 jobb

Mitt 07.00 – 16.00 jobb

Vad gör jag under mina dagar när jag inte bloggar eller tränar? Den frågan har kommit upp så jag kör ett litet inlägg om det här på bloggen. Man kan tro att jag sitter och glassar i en fantastisk fåtölj framför en öppen spis, varje dag, men det gör jag inte. Den här bilden är tagen från våra planeringsdagar på Hedenlunda slott som vi var på under förra veckan (du kan läsa mer om det här). 

 

Jag gillar att ha många bollar i luften och hoppas att jag kan fortsätta jobba mer med det som jag verkligen brinner för. Jag tycker att arbetet tar så mycket av tiden under dagen så jag skulle inte palla med att jobba med något jag inte gillar.

 

Arbetsspecialist, mitt 07.00 – 16.00 jobb

Till vardags, mitt 07.00 – 16.00 jobb, arbetar jag som Arbetsspecialist på Jobbcentrum i Eskilstuna Kommun. Just nu i ett projekt som heter IMA – Individuella möjligheter till arbete. Projektet startade sep 2016 och pågår  fram till december 2018.  Vårt uppdrag är att stötta personer som idag har ekonomiskt bistånd ut till en egen försörjning. Det kan vara både i form av studier eller arbete. Mina arbetsdagar innefattar många möten med olika myndigheter, många träffar med olika arbetsgivare och företagsbesök och så lite kontorsjobb framför datorn, men mestadels är jag ute i samhället. Jag är väldigt glad och stolt över mitt arbete och kunna få vara med och påverka. Vi även utvecklar en IMA -modell som arbetsmetod och implementerar IMA projektet i kommunen under projekttiden.

 

Corestyrka®

Förutom jobbet som arbetsspecialist har jag även mitt nya egna företag Corestyrka Sverige där jag erbjuder träningskurser för de som har ett rehabiliteringsbehov och vill ha en starkare mage, rygg och bäckenbotten. Corestyrka fick varumärkesskydd för ett par veckor sedan, det var kul eftersom jag väntade ca 3 månader på det beskedet. Corestyrka jobbar jag med efter 16.00 och under helger. Jag håller träningsklasser en dag i veckan för mina fantastiska deltagare som kör träningen. Planer för framtiden finns det gott om men det gäller att skynda långsamt.

Vi finns även på Youtube där du får träningsövningar mm för Corestyrka. Vi finns även på Instagram och på Facebook

 

Workoutknokckout

Tillsammans med Milomir så har vi bloggen, vi försöker lägga upp ett inlägg per dag men att vara bloggare är ett heltidsjobb. Att ständigt tänka på den där bilden, vad vill vi förmedla och inspirera till. Vi tycker det är väldigt kul att kunna dela med oss och använda vår plattform till att motivera så vi kör på. Vår blogg ligger på Sporthälsas bloggportal och vi är väldigt glada över att få representera Sporthälsa. Vår blogg handlar för det mesta om träning, hälsa och livsstil och vill du se mer av något så tveka inte till att höra av dig genom en kommentar. Vi tar gärna emot frågor, tankar och funderingar!

Vi finns även på Youtube, Instagram och Facebook, så följ gärna oss för att inte missa uppdateringar.

 

Lite nytt på gång

Jag har även lite nytt på gång som jag inte kan avslöja än tyvärr. Det är tre nya ”projekt” som rör träning och bloggandet kan jag i alla fall avslöja. Men så fort det är klart så är du den första jag kommer dela med mig till!

Nu kör vi vidre framåt mot våra mål och drömmar! 

2 kommentarer
  1. Som kollega och även deltagare i kurser kan jag intyga ditt brinnande engagemang och kunnande i allt du tar dig för! Du är bäst, helt enkelt!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras