5 Tips för att Boosta dig

Boosta dig nu i förkylningstider

Under söndagen har jag legat nerbäddad hemma i förkylning, hosta och halsont! Jag har alltså misslyckats att hålla mig frisk trotts mitt tappra försök. Men man kan inte alltid lyckas, det var länge sedan jag var sjuk. Att vara sjuk är inget vidare, jag vill verkligen gå ut, jobba, träna, träffa folk. Just nu är det vanligt att många går runt och är förkylda, bär på något virus i kroppen så man inte känner sig pigg och kry, influensan… för att inte tala om den, usch.

 

Men hur gör du för att hålla dig frisk? Här kommer mina bästa tips.

 

5 tips på att Boosta dig

  1. Ta en shot på ingefära, citron och honung varje morgon
  2. Drick te som du gör på färsk ingefära och citron (ingefära är jätte bra för immunförsvaret) det går även bra att dricka det kallt.
  3. Gurgla i saltvatten som du kockat (koka vatten och salt). För att döda bakterier som du kan ha i svalget vid halsont.
  4. Ta mycket med C-vitamin, tillskott och kanske en extra apelsin om dagen.
  5. Doppa din tandborste i kokande vatten innan du borstar tänderna, detta är för att döda bakterier så du inte smittar dig själv.

 

Nu kämpar jag för att bli bättre! Hoppas att både du och jag håller oss friska framöver.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras