Tips på soppa – nyttigt, gott och färdigt!

Tips på soppa – nyttigt, gott och färdigt!

Vi vill tipsa om en soppa vi åt under veckan när vi var iväg på en bloggträff (det kommer ett inlägg om det senare i veckan). Milomir gillar soppa mycket och vill helst äta soppa en gång i veckan, jag har lite svårare för soppa och framför allt färdiglagad soppa. Men till min förvåning vad denna soppa från Spoons riktigt god! Vi blev bjudna på lunch hos Sporthälsa och fick denna Indiska linssoppa med chilli, kokos och ingefära.

Den var så god så vi känner att vi vill tipsa dig om den, du kan till och med köpa den på mataffären. På Spoons hemsida kan du även få recept så du kan laga soppa hemma, en riktigt bra ide tycker jag då alla inte vill köpa färdig. Jag kommer verkligen välja detta som alternativ när jag inte har matlåda med till jobbet.

Spoons hälsosamma färdiga soppor och andra rätter tillagas för hand i Malmö på färska råvaror, precis som i ditt eget kök. Samtliga produkter är gjorda utan tillsatser och socker och är gluten- och laktosfria. Perfekt för oss som är intoleranta!

 

Har du prova soppan? Eller någon annan soppa från Spoons som du kan tipsa om eller rekommendera oss så lämna göra en kommentar 🙂

Ha en fin dag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras