Dagens lunch!

Igår gick vi på jobbet ut och åt lunch tillsammans på Café Kaka, som ligger här i stan. Vi alla tre beställde cesarsallad, det är något jag skulle kunna äta flera dagar i veckan då jag verkligen gillar det! Vi äter väldigt sällan ute under luncherna faktiskt utan vi kör matlådor men igår kändes det bra med en lunch ute.

Igår gick vi på jobbet ut och åt lunch tillsammans på Café Kaka, som ligger här i stan. Vi alla tre beställde cesarsallad, det är något jag skulle kunna äta flera dagar i veckan då jag verkligen gillar det! Vi äter väldigt sällan ute under luncherna faktiskt utan vi kör matlådor men igår kändes det bra med en lunch ute.

Här är jag tilsammans med Medda som är både min kollega, vänn, träningskompis, PT kund och nu även bloggpolare!! Du kan läsa hennes nystartade blogg på www.motivationandhabits.se

Fortfarande helt underbart att sitta ute och äta lunch, Kan inte säga att vi har haft världens bästa sommarväder men det var faktiskt varmt och lite solglimtar under dagen 🙂

Mysigt med fåglar som kvittrar men Madde är lite fågelrädd så hon gillade inte att fåglarna kommer så nära!! Ikväll blir det träning för hela slanten, Milomir och jag kommer träna boxning då säsongen äntligen har kommit igång! Har du några planer för kvällen?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras